GALLI HÚROK - Galli Musical Strings cégtörténet


 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

A Galli cég története

 A Galli Musical Strings gyárat Tommaso Galli alapította 1890-ben. Abban az időben a hangszerhúrokat állati belsőségekből, bélből készítették, kézzel.

 1950-ben Roberto Galli, Tommaso fia csatlakozott a céghez. Roberto örökölte édesapja tehetségét, és idővel olyan kiváló szakértővé vált mint Tommaso. Mesterré, a hangszerhúr gyártás művészetében.

 Az 1970-es években a Galli Strings fejlett, új technológiájú gépeket állított gyártósorba.
Roberto Galli fia, akit nagyapjához hasonlóan Tommasonak hívnak, 1985-ben csatlakozott a vállalathoz.
Apja és nagyapja zenei tehetségére, technikai vívmányaira építkezve, Tommaso Galli átvezette a céget a huszonegyedik századba. Ezt pontosan úgy tette, ahogy a kitűnő hangszerhúrokat gyártó Galli cég fejlesztési és gyártási tradíciói megkövetelték.

 A legjobb anyagok felhasználásával, a hangszerek széles körében ajánl a Galli kitűnő minőségű húrokat. Emellett a hangszer tartozékok területén nyújt számos választási lehetőséget.

1990-ben a Galli Musical Strings világszínvonalú, számítógép vezérelt tekercselő gépeket állított gyártósorba. Ez az előremutató, teljesen automatizált termékgyártás, és más jellegű csúcstechnológiájú fejlesztések a jövőben is biztosítják a cég precíz, következetes termékeit.

 Habár sok dolog történt 1890 óta, a cégnek mindig is változatlan célja maradt, hogy a legjobb hangszerhúrokat készítse, amit csak lehetséges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Powerstate